Soils2Meet Leeuwarden


Op dinsdag 6 december 2016 opent het initiatief Bewust Bodemgebruik de deuren van Soils2Meet, een plek voor iedereen die werk wil maken van een gezonde bodem. De tweede editie van Soils2Meet vindt plaats in Leeuwarden. Met om 15.00 uur ontvangst en om 15.30 uur de start van het programma met een keynote van Isabelle Diks.  We sluiten om ongeveer 18.00 uur af. We hopen op veel pitchers en deelnemers uit Noord-Nederland.

Kent u iemand die hier echt bij moet zijn? Neem hem of haar dan vooral mee!

Wilt u daar bij zijn? meld u dan aan!

Aanmeldformulier Soils2Meet

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden!

Header soils2meet_1500x

Soils2Meet heeft als doel het creëren van ontmoetingen, waardoor nieuwe inspiratie en nieuwe verbindingen ontstaan, urgentie en draagvlak worden gecreëerd en ideeën en ambities een vlucht kunnen nemen. Het centrale onderwerp is ‘een gezonde bodem is goed voor iedereen en helpt bij het volbrengen van maatschappelijke opgaven’

Het programma van Soils2Meet kent drie vaste onderdelen; een keynote, pitches en een netwerkborrel.

Pitch & Go

Soils2Meet biedt je volop de gelegenheid om over jouw onderwerp hulp in te roepen. Doe mee en Pitch in maximaal 2 minuten je initiatief, startup of idee en stel een specifieke hulpvraag aan het publiek. Zo brengen we ideeën samen verder en geven ze een extra duwtje in de rug.

Ben of ken je een goed initiatief dat zeker moet komen pitchen? Neem contact op met Renée Zijlstra via renee.zijlstra@bewustbodemgebruik.nl, of 06 12965332.

Na de pitches kun je in een energieke setting nieuwe ideeën opdoen en bespreken samen met de andere pitchers. Elke deelnemer draagt zo bij aan het eindresultaat.

Keynote

Isabelle Diks, wethouder van de gemeente Leeuwarden en ambassadeur van het eerste uur van het initiatief Bewust Bodemgebruik verzorgt een inspirerende keynote.

Netwerkborrel

Het belangrijkste ingrediënt van Soils2Meet is natuurlijk de netwerkborrel. Ze zeggen niet voor niets dat de beste ideeën in de kroeg ontstaan. Natuurlijk onder het genot van duurzame hapjes en drankjes.

Locatie

Oranjezaal van het Stadhuis in Leeuwarden, Hofplein 38.

balk-stippen 1500x96

Het initiatief Bewust Bodemgebruik maakt gebruik van de vrije energie van mensen die vinden dat de ondergrond een belangrijke bijdrage levert aan de grote maatschappelijke opgaven waarvoor Nederland staat. Met deze mensen willen we ervoor zorgen dat beleidsmakers & bestuurders, wetenschappers en bodemgebruikers/inrichters op zoek gaan naar een optimale, duurzame balans tussen bodembenutting en –bescherming. Met tot doel op structurele basis het functioneren van bodems te verbeteren. Want met een solide ecologische basis kunnen regio’s zich sociaal en economisch verder ontwikkelen.